Val Senales

Den första av två veckor har passerat här på höjden i Italien. Vädret har hittills varit helt magiskt och enbart visat sig från sin bästa sida med sol, sol och åter sol. Därför känns dagens vilodag lite extra passande, då molnen är låga och regnet hänger i luften. Tar dagen i lugn takt, äter en lång frukost, läser bok, spelar något parti schack och fixar med sånt som annars inte prioriteras.

Träningen då? Jo, det rullar på fint och jag njuter av att ha skidor på fötterna igen. Varvar glaciäråkning med löpning och rullskidor på lite lägre höjd. Det är en fin kombination som jag trivs med. Det är fantastiska förhållanden uppe på glaciären, men också tunn luft så det gäller att hålla nere farten. Att skida omkring på 3000 meter tar på krafterna! Men med rätt intensitet och fokus så går det hur fint som helst.

Nu återstår alltså en vecka med träning innan vi återvänder till Sverige. Det blir en blandning av de mesta, skidåkning, löpning, rullskidor och styrka, precis som tidigare. Dags att slipa på de sista detaljerna och vässa formen extra fram till premiären den 19-21 november. Let´s go!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.