Nytt år och träningsperiod

Förutom nyår har den senaste tiden har till största del bestått av träning, träning och åter träning. Jag har haft en period av mer mängdträning och det har varit välbehövligt. Den har främst bestått av lugna pass men några tuffare intervallinslag har jag förstås hunnit med. Passade också på att köra Daniel Karlssons Minne, en mindre kvällstävling, här hemma i Östersund vilket var roligt.

Nu ser jag framemot den perioden som ligger framför mig med lite mindre träning och lite mer energi. Två tävlingshelger väntar härnäst, Skandinaviska Cupen i Falun och Världscupen i Frankrike. Därefter bär det av till Italien för pre-camp för att acklimatisera sig till höjden och finslipa på den sista formen. Ser framför mig milslånga spår, strålande sol, god mat och cappuccino. Därifrån bär det sedan av till Peking och OS!

Som jag längtar.

Vill också önska er alla ett gott nytt år!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.