High lights från oktober

Eftersom jag var på landslagsläger under månadsskiftet kommer oktobers high lights nu. Det var en fin månad med många olika inslag. När jag ser tillbaka så inser jag att det varit en hel del resande, trots att det känts som jag fått mycket tid hemma. Har hunnit med filminspelning i Åre med Salomongänget, en snabb tur till Vansbro, Vålådalen för träning och slutligen Val Senales för landslagsläger. Njutit av att få komma iordning mer och mer i lägenheten och landat i att vi nu bor här.

Utforskat stans alla små pärlor också, Bynäset för utelunch, smarrig lunch på Nummer ETT och en god middag på Brunkullan tillsammans med Emma. Och på tal om mat, fått mersmak för honung och kanel på smörgås- så gott! Dessutom lagat god mat hemma, bland annat en morotslasagne med spenat, soltorkade tomater och fetaost som var himmelsk!

Bockat av det något ångestladdade maxtestet har jag också hunnit med i oktober vilket såklart är skönt. Utöver maxtestet har några rejält tuffa pass genomförts i oktober, som sig bör då säsongen närmar sig med stormsteg.

Tack oktober! Nu ser vi med spänning framemot vad november har att erbjuda.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.