Blogg

Frågor & svar

Igår frågade jag på min instagram @olssonmoa om det fanns någonting som ni undrade över. Jag fick en del frågor och några tänkte jag dela med mig av här! Har ni fler frågor så är det bara att kommentera under inlägget. ”Brukar du mäta din vilopuls på morgonen?” Nej, det brukar jag inte göra. DetFortsätt läsa ”Frågor & svar”

Skandinaviska Cupen, Nes

Efter en stillsam och välbehövd vilodag är det hög tid att summera helgen. Helgens tre tävlingar skulle avgöras i skejt sprint, 20 km skejt och 10 km klassiskt. Tre discipliner som jag verkligen gillar och ser som goda chanser til bra prestationer. Fredagens sprint tog dock tyvärr redan slut i kvartsfinalen men bjöd på mersmak.Fortsätt läsa ”Skandinaviska Cupen, Nes”

God fortsättning!

En tid har passerat sedan debuten i världscupen. Jag har landat hemma i Vansbro för julledighet och ett block med lite mer träning. Davos blev en resa med många erfarenheter rikare och ett lopp som gav mersmak. Att tävla på höjd är något speciellt och lägg dessutom till en banprofil som är annorlunda. Nåväl, detFortsätt läsa ”God fortsättning!”

Världscupsdebut

Om någon tidigare i år sagt till mig att jag skulle göra debut i världscupen den här säsongen hade jag antagligen inte trott dem. Det har förstås varit en dröm och målbild men ingenting som jag trott skulle ske så här tidigt in på säsongen. Men på söndag är det faktiskt dags, och det kännsFortsätt läsa ”Världscupsdebut”

Nystart!

Sedan en tid tillbaka har intresset för ett uppfräschade av hemsidan ökat. Det har varit en pågående process under en tid men nu är det äntligen på gång! Hemsidan är fortfarande under uppbyggnad och det kommer kanske bli en hel del förändringar den närmaste tiden, men jag vill känna in en del saker. Är detFortsätt läsa ”Nystart!”