Sommarträning

Det har gått en hel månad sedan vi kom hem från Tignes och årets första landslagsläger. Sedan dess har jag till största del varit hemma i Vansbro för att träna men också njuta av sommaren förstås. Den senaste tiden har det blivit väldigt mycket träning och jag längtar efter kommande vecka då det är betydligt mindre på den fronten innan det är dags för läger två. Denna gång ska vi till ett välbekant ställe för min del nämligen Torsby och jag får alltid goa flashbacks från gymnasietiden. Nåväl, det är inte samling förens en vecka så innan det ska jag njuta av mindre träning och mer tid till familjen. Och juste, flytta!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s