Höghöjdsläger

Vi är inne på dag 10 av 14 på lägret här i Tignes. Idag har vi haft en skön och välbehövlig vila innan de sista tre träningsdagarna väntar. Mat varvat med sängläge har varit min melodi vilket varit nödvändigt. Efter gårdagens intervaller kändes det som att verkligheten kom ikapp och tröttheten som ett brev på posten. Men jag hoppas att dagens vila har gjort susen, för snart är vi i mål med årets första landslagsläger.

Tignes har verkligen bjudit på fantastiska träningsförhållanden. Skidåkningen på glaciären har varit oerhört fin och att dessutom kunna varva det med riktigt bra barmarksträning har varit guld värt. Dessutom har vi blivit bortskämda med mestadels sol och varmt väder, så det har inte gått någon nöd på oss.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s