Tignes

Igår var jag på uppdrag för Skidförbundet och besökte en klubb som deltar i Landslagets Skidskola. Det är ett koncept där man som klubb får köpa in en färdig läger/träningsplanering samt lite annat som kan vara till användning när inspirationen tryter. Ett väldigt bra koncept! Tillsammans körde vi lite lekar, rörlighet, skidgång och sen avslutade vi med lite frågestund. Väldigt kul att se deras entusiasm och viljan att lära sig.

Idag flyger vi ner till Frankrike och Tignes för vårt första läger med landslaget för säsongen. Jag ser verkligen framemot läger och det ska bli riktigt roligt! Det blir två veckor med löpning, skidor, rullskidor och lite annat. För mig är det första gången på glaciär, så det ska bli häftigt.

Väl mött,

Moa

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s