SM-avslutning

Och där var även säsongen 2020-2021 lagd till handlingarna. SM i Kalix blev säsongens sista tävlingar och det blev en rolig helg. Stafett, team-sprint och 3-mil avverkades och formen var överraskande god. Tillsammans med Louise och Maja tog vi ett silver i stafetten vilket var riktigt roligt.

Även 3-milen blev en rolig resa för min del och resulterade i en 6:e plats och det är jag nöjd med. Verkligen roligt att få avsluta säsongen på detta sätt och gå in i nästa med en god känsla! Nu väntar några veckor med en hel del skola, men förhoppningsvis hinner jag med några vändor till snön också.

Väl mött,

Moa

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s