SM

Sedan SM i Borås har veckor passerat och det utan tävlingar för min del. Borås blev en besvikelse men bjöd också på några ljusglimtar. Tar med mig den klassiska masstarten som ett fint minne där jag vände besvikelse till belåtenhet. Genom att sätta prestationsmål utifrån den form jag hade gjorde att jag utgick från verkligheten och inte önskan. Mycket vill alltid ha mer, men ibland behöver man sänka garden lite.

Nåväl. Efter SM blev jag tyvärr förkyld och som dessutom blev en långdragen process. Men nu är jag åter på benen och är väldigt laddad för de sista tävlingshelgerna för denna säsong. Först ut är Volkswagen Cup på hemmaplan, 10 km skejt och 15 km klassiskt. Tävlingarna kan ni se genom att klicka på länken: https://www.expressen.se/sport/langdskidor/se-lordagens-tavlingar-i–volkswagen-cup-direkt/

Tills nästa gång,

Moa

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s