Tid

En lång tid har passerat sedan någonting skrevs här inne. Men det blir lätt så när det är fullt upp med annat och så måste det få vara. Hur som helst så blev Tour de Ski en vecka att bära med sig länge. Många erfarenheter, känslor och tävlingar blev det nere i alperna och jag har haft svårt att vara nöjd efteråt. Jag hade helt enkelt hoppats och förväntat mig mer. Det var mediokra resultat och jag känner att jag inte fick ut det jag kan helt fullt ut. Men jag bär med mig många lärdomar inför kommande tävlingar och jag är stolt över att jag tog mig dit.

Efter touren tog jag det väldigt lugnt och laddade batterierna för del två av säsongen. Tränade lätt och spenderade tid med nära och kära innan tävling i både Volkswagen Cup och Världscupen. Men kroppen har inte riktigt varit sig lik efter touren, det har verkligen tagit tid att åter komma på banan. Men under tävlingarna här i Falun så kände jag i alla fall igen kroppen lite mer och det var otroligt skönt. Nu är det bara en vecka kvar innan SM-tävlingarna drar igång i Borås, så jag hoppas att formen hinner vässa sig ytterligare.

Tills nästa gång,

Moa

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s