Karantän

För att säkerställa att vi kan genomföra Tour de Ski på ett smittsäkert sätt finns det förstås en massa förhållningsregler. En av dem är att vi ska gå i karantän i 5 dagar innan avresa, och därefter ta ett covid19-test. För att inte missa viktig skidträning och riskera att bli smittad så flydde jag fältet och åkte till Bruksvallarna dan före dopparedan.

Här blev det en vit jul med bästa förutsättningarna för uppladdning inför touren. Fick en överraskning av familjen när jag skulle åka – en julmatsbricka med allt som behövs för ett perfekt julbord. Familjen var med på videosamtal när klapparna skulle delas ut. Det är tydligen så här man får umgås numer, men det fungerade faktiskt ganska bra.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s