Tour de Ski

Så är det offentligt, jag kommer få åka Tour de Ski. Mitt mål den här säsongen har varit att få åka touren och nu ska jag få chans. Det ska bli otroligt roligt och spännande att få debutera på touren.

Målsättningen kommer vara att göra varje tävling så bra det går och jag ser fram emot den erfarenhet den kommer ge. Jag testade på avslutningsetappen på rullskidor förra säsongen så jag hoppas på bra resultat även denna gång.

Foto: Bildbyrån // Johan Axelsson

En tanke på “Tour de Ski

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s