Ovisshet

Happ. Nu vet man ingenting igen. Kanske blev premiärhelgen den enda officiella tävlingen innan jul, eller på hela säsongen. Hur som otroligt tråkigt, förstås, eftersom tävla är det roligaste jag vet, men också den största möjliga inkomstkällan. Men anledningen till detta beslut är viktigare än att tävla just nu, och det är viktigt att komma ihåg mitt i all besvikelse.

Jag är glad att jag har skolan att fokusera på, det håller igång effektiviteten. Idag har jag dessutom skrivit en stressig tenta på distans. Puh just då men nu i efterhand väldigt skönt. Det är heller inte många veckor kvar av denna kurs, endast några få poäng utav totalt 60 HP i ämnet. Galet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s