Att utgå ifrån där man är

Hörrni, det närmar sig. Säsongsöppning om två dagar och jag kör två tävlingar i helgen, lördag och söndag. Titta förstås på SVT och heja från soffan, äntligen lite sport på tv!

Jag tänker på det här med att ofta sträva framåt och önska mer. Där är jag nu. Jag önskade att formen var bättre, att jag tränat mer. Men så är det inte nu, och det är på något vis viktigt för mig att försöka komma ihåg och utgå ifrån där jag är just nu. Jag vet att förutsättningarna de senaste månaderna inte varit optimala eller som jag önskat. Men det är heller ingenting jag kan göra någonting åt nu. För mig blir det viktigt att nu utgå ifrån där jag står idag och ge mig själv de bästa förutsättningarna för att kunna prestera så bra som möjligt, utifrån där jag är. Det kanske inte går så bra som jag önskar, men det hjälper inte att älta eller önska att man gjort annorlunda. Nu är det som det är, utgå från det.

För ungefär 100 dagar sedan gjorde jag illa mig, 100 dagar framåt är VM. Det kan hända mycket på kort tid. Och jag ska fortsatt ge mig själv goda förutsättningar framåt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s