Flänger

Tillbaka från läger men lever fortsatt i resväskan. Det är kort tid mellan de sista samlingarna med landslaget så tvätten packas ner i resväskan direkt. Jag har även varit några dagar hemma i Vansbro för överraskning av mamma som fyllt jämt. Grattis!

Nu är det rullskidåkning åter igen, innan avfärd mot Bruksvallarna. Det varma vädret verkar hålla i sig ett tag till så bjuder därför på en bild från ett vintrigt Vålådalen istället. De första dagarna bjöd på minusgrader och snö bredvid spåret, underbart.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s