Tecken på vinter

Igår kom första, idag har den regnat bort. Men det är bara ett tecken på att vintern närmar sig med stormsteg. Andra tecken är att intervallpassen blir fler & fler men även tuffare och tuffare. På något vis har jag ändå en hatkärlek till dessa pass, att verkligen få flåsa rejält och känna den där tröttheten efteråt. Härligt.

Ytterligare ett tecken är att vi imorgon åker på säsongens första snöläger. Vålådalen har lagt ut deras sparade snö, 2.6 kilometer till en början. Förhoppningsvis kommer det lite natursnö och det går att förlänga något. Det ska hur som bli riktigt roligt med skidor på fötterna igen, men jag längtar förstås mest tills den riktiga vintern anländer.

Från ett soligt träningspass i höstklädda Linköping.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s