Hösten är här

Nu är hösten här med besked. De senaste dagarna har bjudit på regn, under 10 grader och mörkt tidigt på kvällen. Men det betyder samtidigt att vintern närmar sig vilket jag såklart gillar. De senaste dagarna har jag befunnit mig i Östersund för att hälsa på men också för att göra Dexa. Tanken var egentligen att göra MaxVO2 men jag har dragits med ett knä som inte varit helt hundra och valde därför att stå över denna gång.

Vad mer har hänt sedan sist? Ja massor egentligen. Skolan har dragit igång med besked och jag har fullt upp med uppgifter. Dessutom har jag sedan en månad tillbaka flyttat till Falun. Jag fick tillslut tag på en lägenhet och även om jag inte helt kommit på plats så känns det väldigt bra! Det känns inspirerande med ny stad, ny träningsmiljö och nya möjligheter till utveckling.

Vi hörs snart igen, lovar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s