Sommarens återkomst

Sommarvärmen har hittat tillbaka och jag avnjuter en iskaffe på balkongen hos Fredrik. Dagarna går långsamt när han inte är hem på lunch som idag. Det går förstås ingen nöd på mig, jag har mest njutit i solen men även fått lite annat gjort.

Igår hade jag vilodag efter lägret och jag var minst sagt lägerbakis. Trött, stel och seg hela dagen men framemot kvällen kändes det bättre. Vi passade på att äta middag ute med tacos och äppelpaj till efterrätt. Passade också på att ta ett dopp, det gick till och med att ligga i utan att frysa. En fin sommarkväll, helt enkelt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s