Läger

Jag befinner mig just nu i Torsby för årets första landslagsläger. Det har varit fint att få spendera så mycket tid hemma och jag har njutit. Men nu känns det roligt att få genomföra en bra träningsvecka med sällskap och sparring i världsklass. Från söndag till söndag ska vi varva tid i tunneln med tuffa pass utomhus. Hovfjället, Tosseberg och andra platser kommer att nyttjas till sin fulla potential.

I eftermiddag ska det första passet i tunneln avverkas och det ser jag fram emot. Det var längesen jag hade skidor på fötterna.

Moa

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s