Falun

De senaste dagarna har jag befunnit mig i Falun för lite träning. Det har bjudits på många fina och tuffa pass men såklart väldigt givande. Dessutom har vädret varit på topp vilket gör det ännu härligare. Tränat hårt, ätit gott och hängt har varit receptet för dagarna, men också mycket annat vilket gjort att tiden känts knapp. Nu är jag återigen hemma i Vansbro och det känns otroligt skönt. Här trivs jag som allra bäst! Snart helg också!

Ta hand om er!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s