Sommarlov

En inlämnad C-uppsats 15 hp och avslutad 30 hp kurs från Umeå innebär sommarlov! En helt underbar känsla måste jag säga och framförallt efter allt som varit mot slutet. Det har varit lite för mycket av allt men nu är det värt det. Nästan 150 % studier mot slutet av terminen, flytt och annat smått utöver träningen. Men nuså! Jag är både glad och stolt över mig själv att jag lyckades sy ihop årets studier så bra som det faktiskt gick. Nu är det jobbigaste gjort och en bra bit på vägen är avklarad!

Som Petter skulle sagt; det går bra nu!

En tanke på “Sommarlov

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s