Fullt ös

Vi går nu in i period 2 i träningsåret och utöver träningen så är det fullt ös i skolan också. En avslutande virtuell träff för skolan i Umeå med redovisningar och seminarium den här veckan. Alla inlämningsuppgifter är avklarade men två små tentor kvarstår därefter. Dessutom redovisning och opposition av C-uppsatsen i juni. Tack vare god planering så går det, men det är klart att det är tufft att få ihop det. Därför känns det extra skönt att det snart är sommarlov och att jag faktiskt klarat detta skolår som inneburit nästan heltid.

En viktig del för att få tiden at gå ihop är matlådor och såklart att motivera sig med fina träningsmiljöer.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s