50 mil

Sedan en tid tillbaka har ett projekt av att renovera, märka upp och kartlägga stigar och leder i Vansbro Kommun påbörjats. Nu är det i slutskedet av projektet och wow vilken insats. Tydliga skyltar att följa, nya spångar vid blöta partier och till och med bänkar utplacerade på vissa ställen. Över 50 mil kommer det bli vilket är helt otroligt! Det ska bli riktigt roligt att ta del av kartan senare för att kunna upptäcka nya stigar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s