Påsk

Sedan sist har det hunnit vara både påsk och bli nytt träningsår. Tiden har sprungit iväg till en del skolarbeten, familjetid och träning förstås. Påsken spenderades sedvanligt vid stugan och där fanns då massor med snö. Det blev en hel del skidturer men också skoter förstås. Underbart att få njuta av lite skaråkning! Just nu är jag hemma i Vansbro och här är det full vår. Jag passar på att springa alla magiska rundor som erbjuds och går på så många styrkepass som passar in vid Lokstallet Gym.

Hoppas ni har det bra och ta hand om er i dessa konstiga tider!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s