Inställt

Det blev visst ingen Skandinavisk Cup i helgen. Coronaviruset sätter stopp för tävlingen till helgen, och risken finns även att SM-veckan går samma väg till mötes. Istället får jag njuta av att vara hemma och fokusera på skolarbete. Just nu är jag i slutfasen av C-uppsatsen som jag kämpat med. Dessutom har jag träff uppe i Umeå nästa vecka, men vi får se om det ens blir av. Tills vidare får jag njuta av att ta det lugnt hemma, inte så dumt det heller!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s