It’s time

Vi har nu varit på plats i Tyskland sedan i måndags och det börjar dra ihop sig för tävlingar. Idag kör juniorerna sin sprint och imorgon är det dags för vår tur. Det ska bli riktigt roligt att få kicka igång mästerskapet! Idag är de sista förberedelserna gjorda och eftermiddagen kommer gå till att ladda och se på finalerna för juniorerna. För er som är intresserade att se tävlingarna så kan ni finna dem här: https://www.facebook.com/pg/JWSC2020/videos/?ref=page_internal

Heja och tro på oss, nu kör vi!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s