Snabbvisit

Det blev hem, packa upp, tvätta packa ner och resa igen. Idag åker jag till Lycksele för i helgen är det deltävling tre av Volkswagen Cup. Det är en minitour vilket ska bli väldigt roligt! Jag har ju dessutom en gul väst att försvara, så ska förstås göra mitt yttersta!

Foto: Filip Danielsson

Nu ska jag sätta igång med lite plugg innan jag blir upphämtad vid 13-tiden. Hoppas ni får en fin onsdag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s