Fina dagar

Det har minsann inte gått någon nöd på mig sedan sist jag kikade in här. Jag har njutit till fullo av riktig vinter. I måndags bjöds det på otroligt fint väder så jag och Fredrik fick en magisk skidtur på fjället. Vem hade kunnat tro att februari skulle bjuda på perfekt skare!? Det blev många glädjerop och härliga vyer. En tur att minnas till gråare dagar! Imorgon gör jag ett sista träningspass innan jag styr bilen mot Vansbro igen. Redo att ta mig an den närmsta tidens utmaningar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s