Sälen

Sedan i tisdags eftermiddag befinner jag mig i Sälen för skidåkning. Här finns minst sagt all den snö som vi letat efter. Milslånga spår och ett härligt lugn i fjällen. Bara natten till onsdag kom det över 15 centimeter snö. Här blir jag fram till onsdag så det blir skidåkning, lite plugg och lugn å ro för hela slanten. Till helgen kommer mamma, pappa och Fredrik upp vilket ska bli väldigt mysigt. Perfekt också med lite sällskap sådär mitt i vistelsen, så att man inte blir helt tokig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s