Vilken helg!

Helgen är snart över och vi närmar oss vecka 5. Men innan det är dags att vända blad tänkte jag summera helgen som gått. Volkswagen Cup på ”hemmaplan” alltså. Var osäker på formen eftersom de senaste veckorna känts sådär. Men blev positivt överraskad minst sagt, och slog till med min bästa helg som senior. 3:a på den klassiska sprinten och 1:a på 15 km skejt. Wow! Med de resultaten får jag även behålla den gula ledarvästen.

Jag är väldigt nöjd över fredagen då jag aldrig tidigare tagit mig till final i seniorsammanhang och dessutom i klassiskt! Och med lite tur lyckades jag knipa en tredjeplats. På lördagen var jag lite mer pirrig än vanligt innan start då jag var riktigt trött i benen. Men efter en lugnande kram (som alltid innan start) av Moa MK kände jag mig redo att ta mig an 15 km. Det blev mycket vilja och pannben men det belönade sig fint. Dessutom avslutade vi helgen med mixstafetten där Falun Borlänge SK lyckades ta både första och andra plats!

Så med andra ord blev det en väldigt lyckad helg. Dessutom att få träffa nära och kära som hejat på plats, ja det betyder väldigt mycket. Jag är så glad och tacksam!

Nu ser jag framemot nästa vecka, redo för träningsvecka och stugmys i Sälen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s