Frågor & svar

Efter det senaste inlägget med frågor och svar ramlade det in ytterligare funderingar i kommentarer. Det fick därför bli ännu ett inlägg! Fortsätt gärna kommentera, kanske vad ni skulle vilja läsa eller om ni har något ni undrar över.

”Vilken är din favoritdistans?” Distans generellt är det jag gillar allra mest, 10, 15 eller 20 kilometer spelar ingen roll. Jag uppskattar individuell start mer än masstart men jaktstart är också väldigt roligt. Med riktigt bra skidor är klassiskt en fröjd att åka, men säger nog ändå att skejt fortfarande är favorit. Skiathlon är den egentliga favoriten, men det körs så sällan.

Skiathlon under JSM i Lycksele säsongen 2013/2014

”Vilket är ditt bästa lopp i karriären?” Oj, det är en svår fråga. Förhoppningsvis har jag ännu inte genomfört det. Det är många lopp i min karriär som jag kan se tillbaka på och minnas känslan av att vara ostoppbar, som en maskin. Men har också lopp där jag överträffat mig själv. Det är svårt att bara säga ett!

Foto: Kjell-Erik Kristiansen / Kek-stock


”Vad anser du är din främsta styrka som skidåkare?” Min främsta styrka som skidåkerska är att jag är uthållig. Jag har även bra koordination vilket gör att jag har ganska lätt att utveckla min teknik.

”Vilken/Vilka egenskap/er anser du är viktigast att ha för att bli en riktigt bra skidåkare?” Oj, ja alltså det är klart att en stark motor och med fysiskt god kapacitet ger bra förutsättningar. Men jag tror inte att det är allt. Man behöver ha viljan och motivationen till fortsätta utvecklas och ha en ständig hunger.

”Vad tycker du är roligast med skidåkningen?” Friheten som kommer med det. Att jag får vara ute i naturen året om och på platser jag aldrig annars sett. Den frihetskänslan värderas högt!

Friheten på väg till fjället!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s