Världscupsdebut

Om någon tidigare i år sagt till mig att jag skulle göra debut i världscupen den här säsongen hade jag antagligen inte trott dem. Det har förstås varit en dröm och målbild men ingenting som jag trott skulle ske så här tidigt in på säsongen. Men på söndag är det faktiskt dags, och det känns helt otroligt. Det är med skräckblandad förtjusning som jag imorgon flyger ner till Davos. Det händer verkligen!

Jag ska ge mitt allt, med glädje och vilja, utan krav eller press. Precis som jag gjorde 2010, fast lite större tävling och inför lite mer publik. Så håll tummar och tår på söndag och bänka er framför SVT. Det här blir häftigt!

Det har hänt en hel del sedan 2010!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s